augustus 20, 2018

Werkwijze & Certificeringen


Werkwijze & Certificeringen


 

Itfixe is een eenmansbedrijf dat computer- en netwerkoplossingen biedt aan particulieren en organisaties in het MKB.

Het is opgericht en uitgevoerd door J. Vooijs
Als systeembeheerder heeft hij na het werken in verschillende organisaties een eigen dienst opgericht. In zijn werkveld heeft hij veel ervaring opgedaan in het beheren van computers, datanetwerken en werkplekken.

Wij komen desgevraagd langs om alle problemen die u heeft met uw pc of netwerk op te lossen. Of naar uw organisatie. Vraag voor uw kleine of grotere it-projecten gerust naar onze offerte. Voor projectmatige opdrachten wordt samengewerkt met mijn partner netwerkspecialist J. Langbroek.

 


Waarom ons?


 

Afspraken voor werkzaamheden en offertes zijn over het algemeen op korte termijn te maken.

• Flexibel in werktijden (opdrachten zijn uitgevoerd in het weekend bijv.)

Wij leveren maatwerk voor elke individuele situatie. Of het nu gaat om internetkabel trekken, wifi, straalverbindingen of 4G-oplossingen. Zo betaalt u niet teveel aan materialen en hardware.

Doelgericht; we komen hiermee altijd tot een gewenste oplossing.

• We zijn studieus; wij blijven graag leren en verkennen graag nieuwe mogelijkheden en omgevingen.

Nuchterheid: Wij leveren maatwerk en een netwerkontwerp dat hierbij past. Navenant geschaald.

• Bij ons heb je directe lijnen; je krijgt degene aan de lijn die het aanlegt. Dezelfde persoon kan je dus uitleggen wat er precies gedaan wordt.

We zijn flexibel in opschaling van mankracht; we hebben een groot netwerk van aanbieders op andere gebieden zoals; providers,hosters en andere professionals.

We gebruiken open source software zonder hoge licentie kosten voor bijv. onze firewalling. Zo blijven kosten beheerst en veiligheid op het hoogste niveau.

 

 


Certificeringen:


In het begin van 2023 behaalden we onze certificering monteur glasvezeltechniek LAN-netwerken.

Via Dirksen opleidingen.

Met deze certificering kunnen we glasvezelverbindingen, in inpandige data glasvezelnetwerken, afwerken
volgens de installatievoorschriften van de leveranciers en testen volgens ISO/IEC 61280, ISO/IEC 14763.

 

 

 


 

 

Hiermee tonen we aan dat we kennis hebben genomen van veilig werken voor onszelf, onze omgeving en met respect voor ’t milieu. Ons VCA-VOL certificaat:

Deze certificering is vereist op een bouwplaats zoals aan de Loskade waar we een project hebben gerealiseerd. In opdracht van van Wijnen zijn nieuwe huizenblokken neergezet die wij hebben voorzien van netwerk- en internetvoorzieningen.

 

 

 


 

We werken graag met een gedegen theoretische achtergrond op het gebied van Microsoft besturingssystemen en netwerk engineering. Klik op het certificaat om het hele Microsoft Transcript te bekijken. Dit is een verzameling van (deel)certificeringen:

 

 

 


Comptia Network+ certificering: (click logo voor link)

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Werkwijze:


 

Vóórdat ik bij u aan mijn werk begin geef ik u desgewenst eerst een raming van de benodigde werktijd en te maken kosten. Zo weet u waar u op mag rekenen. Goede en professionele hulp moet in verhouding staan tot huidige waarde en te verwachten duurzaamheid. Mocht het totaal toch hoger uitpakken dan beraamd dan informeer ik u eerst ter overleg. Zo komt u niet onverwacht voor hoge kosten te staan.

Kosten voor materialen komen op het uurloon. Als u apparatuur nodig heeft dat nu niet voorradig is dan schaf ik het desgewenst voor u aan. U ontvangt hiervoor eerst een voorfactuur. We kijken hier altijd naar de beste waarde voor de aanschafprijs. Wel zo overzichtelijk en makkelijk want wij rijden of surfen voor u naar de groot-/detailhandel. Tenslotte kunt u de kosten die u maakt bij Itfixe met PIN betalen.

Hulp bij computer-/ wifi problemen bieden wij in onder andere:

Beijum, Lewenborg, Appingedam, Loppersum, Bedum, Ten Post, Ten Boer, Stedum, Wirdum, Garmerwolde, Ezinge, Thesinge, Engelbert, Garmerwolde, Garnwerd, Harkstede, Meerstad, Schildwolde, Sauwerd, Slochteren, Aduard, Haren, Eelderwolde, Onnen, Peize, Paterswolde, Zuidhorn en natuurlijk Groningen stad.

ITfixe is ingeschreven onder KvK. nr. 63199335
Deze website is gemaakt door J. Vooijs & E. Deurman

 

 


 

CONTACT

 

 

Contact
close slider
Call Now Button