augustus 20, 2018

Werkwijze & Certificeringen

Werkwijze & Certificeringen

 

Itfixe is een eenmansbedrijf dat computer- en netwerkoplossingen biedt aan particulieren en organisaties in het MKB.

Het is opgericht en uitgevoerd door J. Vooijs
Als systeembeheerder heeft hij na het werken in verschillende organisaties een eigen dienst opgericht. In zijn werkveld heeft hij veel ervaring opgedaan in het beheren van computers, datanetwerken en werkplekken.

Wij komen desgevraagd langs om alle problemen die u heeft met uw pc of netwerk op te lossen. Of naar uw organisatie. Vraag voor uw kleine of grotere it-projecten gerust naar onze offerte. Voor projectmatige opdrachten wordt samengewerkt met mijn partner netwerk engineer J. Langbroek.

 


Waarom ons?

 

We kunnen over het algemeen op korte termijn afspraken maken.

• We zijn flexibel in werktijden (opdrachten zijn uitgevoerd in het weekend bijv.)

We zijn creatief; we komen altijd tot een gewenste oplossing.

• We zijn studieus; wij blijven graag leren om bij te blijven en verkennen graag nieuwe mogelijkheden en omgevingen.

We zijn nuchter: Wij leveren maatwerk en een netwerkontwerp dat hierbij past. Navenant geschaald• Bij ons heb je directe lijnen; je krijgt degene aan de lijn die het aanlegt.

Dezelfde persoon kan je dus uitleggen wat er precies gedaan wordt.

• We zijn flexibel in opschaling van mankracht; we hebben een groot netwerk van aanbieders op andere gebieden zoals; providers, hosters en andere professionals.

We gebruiken open source software zonder hoge licentie kosten voor bijv. onze firewalling. Zo blijven kosten beheerst en veiligheid op een zo hoog mogelijk niveau.

 

 


Certificeringen:

 

Hiermee tonen we aan dat we kennis hebben genomen van veilig werken voor onszelf, onze omgeving en met respect voor ‘t milieu. Ons VCA-VOL certificaat:

Deze certificering is vereist op een bouwplaats zoals waar we op het moment werken aan een project. In opdracht van van Wijnen worden hier nieuwe huizenblokken neergezet die wij voorzien van netwerk- en internetvoorzieningen.

 

 

 


We werken graag met een gedegen theoretische achtergrond op het gebied van Microsoft besturingssystemen en netwerk engineering. Klik op het certificaat hier links om mijn hele Microsoft Transcript te bekijken. Dit is een verzameling van (deel)certificeringen:

 

 

 

 

 


Comptia Network+ certificering: (clickable logo voor link)

 

 

 

 


 

Werkwijze:

 

Vóórdat ik bij u aan mijn werk begin geef ik u desgewenst eerst een raming van de benodigde werktijd en te maken kosten. Zo weet u waar u op mag rekenen. Goede en professionele hulp moet in verhouding staan tot huidige waarde en te verwachten duurzaamheid. Mocht het totaal toch hoger uitpakken dan beraamd dan informeer ik u eerst ter overleg. Zo komt u niet onverwacht voor hoge kosten te staan.

Kosten voor materialen komen op het uurloon. Als u apparatuur nodig heeft dat nu niet voorradig is dan schaf ik het desgewenst voor u aan. U ontvangt hiervoor eerst een voorfactuur. Ik kijk hier altijd naar de beste waarde voor de aanschafprijs. Wel zo overzichtelijk en makkelijk want ik rijd of surf voor u naar de groot-/detailhandel. Tenslotte kunt u de kosten die u maakt bij Itfixe kunt u met PIN betalen.

Hulp bij computer-/ wifi problemen bieden wij in onder andere:
Beijum, Lewenborg, Appingedam, Loppersum, Bedum, Ten Post, Ten Boer, Stedum, Wirdum, Garmerwolde, Ezinge, Thesinge, Engelbert, Garmerwolde, Garnwerd, Harkstede, Meerstad, Schildwolde, Sauwerd, Slochteren, Aduard, Haren, Eelderwolde, Onnen, Peize, Paterswolde, Zuidhorn en natuurlijk Groningen stad.

ITfixe is ingeschreven onder KvK. nr. 63199335
Deze website is gemaakt in WordPress door J. Vooijs & E. Deurman

 

 


 

CONTACT