oktober 19, 2018

Onze klanten

Onze klanten

Hieronder vind je een greep uit onze klanten. Bedrijven als: evenementenhallen, restaurants, caf√©’s, hotels, bed ’n breakfasts, winkels maar ook … studentenpanden. Zelfs een hele woonwijk… we hebben er netwerk en wifi ge√Įnstalleerd. Beheerd en onderhouden in onze cloudomgeving.

Werk waar we trots op zijn

 

 


Universiteit Twente Campus (2021/2022) 

Op de campus van de universiteit Twente werden door Trebbe en Leyten 230 woningen gerealiseerd voor de huisvesting van studenten. Om internetverbindingen in de woningen te kunnen realiseren hebben we alle bekabeling op maat geknipt en gebundeld. Zo kon onze netwerkkabelstructuur in de gebouwen getakeld worden. 

Met veel plezier en succes hebben we hier alle databekabeling ge√Įnstalleerd vanaf de glaslijn naar alle eindpunten, afgemonteerd op wandcontactdozen. Voor de universiteit hebben we vervolgens alle wifi-apparatuur ge√Įnstalleerd. Wat een mooi project.

 


Psychiatrie Noord

Onze klanten

In de nieuw betrokken ruimte aan de ringweg werden tien nieuwe spreekkamers en therapie ruimte gevormd. Na het offertetraject viel de keuze op ons. Zo voerden wij ons ontwerp uit om op een slimme manier data- en wifi netwerk te installeren. Hierbij is gezorgd voor een optimale wifi-distributie en netwerkbeveiliging. Alle personeel kan met zekerheid aan het werk en internettoegang is ook beschikbaar voor gasten waarbij vertrouwelijkheid en integriteit gezekerd zijn in de netwerkuitvoering. In 2024 hebben we het beheer overgedragen naar een m.s.p.

 

 


Magoya

Onze klanten

Het is druk in de Stoeldraaierstraat; hier serveert Magoya Asian comfort food. Vanaf het moment dat er alleen nog een kale vloer was waren we erbij. In opdracht van Harwig Installatietechniek hebben we een plan en een offerte gemaakt om het gehele data- en wifi-netwerk realiseren. Van ontwerp t/m installatie en afmontage in de patchkast. Personeel en gasten kunnen betrouwbaar en veilig online met een optimale draadloze dekking

 

 

 

 


VNN — Harwig

 

Onze klanten

VNN betrok nieuwe kantoorruimte in het zuidelijke deel van de stad Groningen. Internetvoorziening via een glasvezelprovider werd geregeld en dat vraagt om een goede netwerkvoorziening in het nieuwe pand. In opdracht van Harwig Installatietechniek zorgden we voor interne glasvezellijnen om de verdiepingen te verbinden. In een aantal serverkasten werden tussen de 600 en 700 netwerkaansluitingen verbonden met patchpanelen en getest om alle dataverkeer mogelijk te maken. Reuze grote en mooie klus!

 

 


Van Wijnen

Onze klanten

 

Aan De Loskade, op het voormalige Suikerfabriekterrein in Groningen, experimenteert een van onze grootste klanten in de circulaire wijk van overmorgen. Samen met creatieve en vooruitstrevende partijen wordt gebouwd door Van Wijnen aan een pop-up wijk. Gericht op duurzame innovaties in een experimentele omgeving. In opdracht van Van Wijnen heeft ITfixe samen met partner netwerkspecialist de netwerk- en wifi-voorzieningen voor de wijk aangepakt. Van de uplink via een Gbit-speed uplink t/m de hele netwerkstructuur van bekabeling, router, accesspoints, patch panelen en switches. Veilig beheerd in onze cloud.

 

 


ODYSSEY HACKATHON

 

In april van 2019 werd in Groningen de grootste Blockchain & AI Hackathon ter wereld gehouden. Door 700 gasten vanuit de hele wereld werd er 4 dagen (en ook s’nachts) gewerkt aan oplossingen voor grote vraagstukken. Kwesties zoals de digitale vormgeving voor de toekomst van pensioenen,.. of …. hoe kunnen we op blockchain en ai-techniek inzetten voor het betrouwbaar maken van zoekresultaten op het web ?

Trots zijn we. Om de netwerk infrastructuur waarop men vertrouwt te mogen opzetten. We realiseerden een wireless Gigabit speed uplink, bekabelde internettoegang en draadloos internet over 2 verdiepingen van de fabriekshallen. Iedereen online, met veel….allemaal tegelijk.

 

 


CITYLAB HOTEL GRONINGEN

 

Onze klanten

Geopend in 2019: Voor dit nieuwe gebouw kregen we van onze klant de opdracht om alle vertrekken te voorzien van wifi. De ruimtes bestaan uit individuele scheepscontainers die zijn omgetoverd tot kantoorruimte en hotelkamers. City Lab Hotel ligt in Groningen, op 3,3 km van het poppodium Simplon en op 3,1 km van de Martinitoren. Het is gebouwd op het voormalige terrein van de SuikerUnie.

Iedere kamer van het hotel beschikt over een eigen aan zichzelf “toegewijde” draadloze internetverbinding waarmee men zeker, betrouwbaar en veilig is.

 

 

 


DE HALTE NIEKERK

In Niekerk is veel verenigingsactiviteit. In het multifunctionele centrum met de naam ‘Partycentrum De Halte Niekerk’ worden bijvoorbeeld bruiloften, feesten en partijen, verenigingsvergaderingen, maar √≥√≥k bedrijfsbijeenkomsten en -uitjes georganiseerd. Het wireless netwerk dat aanwezig was had eigenlijk te weinig capaciteit en bereik om alle personeel en bezoekers op een stabiele en veilige manier internettoegang te geven. Daarom hebben we na werkopname een plan opgesteld voor een nieuw netwerkontwerp. De opdracht ging naar ons en we hebben het plan uitgevoerd. Geen wegvallende verbindingen meer en iedereen kan veilig en betrouwbaar online. Zelfs als de hele zaak vol bezoekers is

 

 

 


KADEPOP

Wanneer je naar Kadepop gaat, weet je zeker dat je verrast wordt door gevestigde namen en (opkomend) internationaal talent. Behalve de vette acts vind je er een mix van creativiteit, cultuur, entertainment en food in een stoer jasje op een te gekke plek: de Suiker. Wij mochten hier de netwerkfaciliteiten regelen om het digitale verkeer mogelijk te maken. Zodat kassa’s, displays en wifi-verbindingen op dit deel van het kadeterrein allemaal (samen)werken en er op dit gebied geen verrassingen zijn.

 


YIP ASIAN

 

Onze klanten

Geopend in het begin van 2019. Voor YIP Asian B & R hebben wij het hele traject van offerte t/m de oplevering van een dekkend wifi-netwerk afgerond. Met veel succes. Een netwerk voor gasten en bezoekers, √©√©n voor de bediening en ook voor kantoorwerkzaamheden kan draadloos verbonden worden. Op een logische manier ingedeeld en gescheiden. In de Euroborg kunt je nu in stijl genieten van verfijnd Aziatisch eten…. en tussendoor internetten wanneer je wilt.

 

 

 


DE SUIKER EVENTS

Onze klanten

 

ZZOEFFFF… Het leggen van een bekabelde structuur paste niet in het schema, dus bleef de optie over om door de lucht te gaan. Op het terrein aan de voormalige SuikerUnie in Groningen hebben wij voor onze klanten een straalverbinding gerealiseerd. Voor de wifi-voorziening van 250 containerwoningen. De verbinding wordt 24/7 gemonitord t.b.v. de continu√Įteit.

 

 


IMONO

 

Onze klanten

Dit gerenommeerde sushirestaurant en bar in het centrum van de Groningen wilde een veilige betrouwbare wifi-voorziening voor de klanten. En dat is natuurlijk het mooist wanneer je als bezoeker welkom wordt geheten op de hotspot. Wij installeerden hier een wifi-systeem waarbij je via een eenvoudig aanmeldschermpje verbindt met het internet. Zoals u misschien ook wel eens heeft gezien in hotels. Betrouwbaar, gemakkelijk en presentabel. En natuurlijk wireless dekking over het hele oppervlak van dit ruime restaurant.

 

 


Voor een filiaal in Groningen hebben we problemen door uitval van netwerkconnectiviteit opgelost. Enkele componenten hebben we vervangen zodat scanner kassa, printers en PIN-automaat weer functioneren. Daarnaast hebben we nieuwe ordening van ict-onderdelen gemaakt. Zo kon er weer op normale wijze worden afgerekend. 

 

 

 


NATUURHUISJE.NL

Onze klanten

 

E√©n van onze klanten betrok een boerderij in een prachtig natuurgebied op de grens van Groningen en Drenthe. Helemaal achter de boerderij is een goed uitgeruste vakantiewoning met alle voorzieningen die gasten nodig hebben. Maar zonder een goede wireless verbinding ! ….. Omdat natuurlijk in geen enkele B & B of vakantiewoning internettoegang mag ontbreken breidden wij het netwerk uit naar zo’n 30 meter verderop. Daarna trokken we bekabeling bovenin de woning en onder de grond door om het uit het zicht te hebben. Het wifi-netwerk richtten we in met een apart beveiligd gastennetwerk. Zodoende werd de woning compleet voor verhuur en is sindsdien bijna altijd volgeboekt.

 

 


TANDARTSPRAKTIJK WIJERT

 

Onze klanten

Een tandarts moet snel bij pati√ęntengegevens kunnen en wijzigingen kunnen aanbrengen. Dus goede computersystemen die online kunnen zijn onmisbaar. Wij zijn in de buurt en staan stand-by om alle problemen die zich mochten voordoen in de kortst mogelijke tijd op te lossen. Naast een revisie om de systemen sneller te laten werken hebben we ook een adviserende rol voor de aanschaf van de juiste hardware.

 

 

 


LUYTINK TWEEWIELERS

Onze klanten

 

Deze scooterdealer en -reparateur heeft het druk. Héél druk. Omdat het bedrijf bekend staat om zijn goede services en vakbekwaamheid. Oók hier heeft men computers en een netwerk om alle werkzaamheden goed te kunnen doen. Moderne tweewielers worden met digitale middelen uitgelezen. Daarvoor moet men online kunnen. Daar zorgen we van ITfixe voor. Ook doen we periodiek beheer voor de onderneming. We zijn vraagbaak en aanspreekpunt bij alle ICT-matige vraagstukken.

Wij hebben hier een wifi-netwerk ge√Įnstalleerd dat voldoet aan de eisen van nu. Het heeft een optimaal bereik door de hele zaak. Daarbij beheren wij het wifi-netwerk van onze klanten in onze eigen cloud.

 


GEERTS INSTALLATIETECHNIEK

 

Onze klanten zijn helemaal klaar met die ..SH#T.. WiFi en het moet nu gewoon goed!! Kun je ons helpen? ..Natuurlijk!  In een groot studentenhuis, midden in de stad konden11bewoners niet meer op internet. Best een ramp als je onderzoek aan het doen bent.. en je scriptie toch écht op tijd af moet. Daarom hebben we het hele bedrade en draadloze netwerk nagelopen. Defecten zijn verholpen en hardwarecomponenten vervangen om alles weer in de lucht te krijgen. Het beheer hebben we overgenomen in onze cloudomgeving.

 


 

 

Onze klanten

…. Ja goedendag, …met [eigenaar studentenpand] …luister.. ik heb 12 studenten wonen in een huis met 3 verdiepingen en een kelder. De wifi werkt gewoon niet goed. Ze willen niet alleen Netflix kijken, maar ook tegelijk andere dingen op internet kunnen doen… Dat gaat vervolgens mis. Kunnen jullie dat verhelpen?

…..Graag!¬† We komen langs om de situatie te bekijken en stellen een plan & offerte op. Deze opdrachten zijn doorgaans in √©√©n dag gerealiseerd. Het netwerk wordt voor updates en technische staat beheerd in onze eigen cloudomgeving.

 


 

CONTACT

 

Contact
close slider
Call Now Button