oktober 19, 2018

Onze klanten

 

Hieronder vind je een greep uit onze klanten. Bedrijven als: evenementenhallen, restaurants, café’s, hotels, bed ‘n breakfasts, winkels maar ook … studentenpanden. Zelfs een hele woonwijk… we hebben er netwerk en wifi geïnstalleerd. Beheerd en onderhouden in onze cloudomgeving.

Werk waar we trots op zijn.

 

 

 

 

Aan De Loskade, op het voormalige Suikerfabriekterrein in Groningen, experimenteert een van onze grootste klanten in de circulaire wijk van overmorgen. Samen met creatieve en vooruitstrevende partijen wordt gebouwd door Van Wijnen aan een pop-up wijk. Gericht op duurzame innovaties in een experimentele omgeving. In opdracht van Van Wijnen heeft ITfixe samen met partner netwerkspecialist de netwerk- en wifi-voorzieningen voor de wijk aangepakt. Van de uplink via een Gbit-speed uplink t/m de hele netwerkstructuur van bekabeling, router, accesspoints, patch panelen en switches. Veilig beheerd in onze cloud.

 

 


In april van 2019 werd in Groningen de grootste Blockchain & AI Hackathon ter wereld gehouden. Door 700 gasten vanuit de hele wereld werd er 4 dagen (en ook s’nachts) gewerkt aan oplossingen voor grote vraagstukken. Kwesties zoals de digitale vormgeving voor de toekomst van pensioenen,.. of …. hoe kunnen we op blockchain en ai-techniek inzetten voor het betrouwbaar maken van zoekresultaten op het web ?

Trots zijn we. Om de netwerk infrastructuur waarop men vertrouwt te mogen opzetten. We realiseerden een wireless Gigabit speed uplink, bekabelde internettoegang en draadloos internet over 2 verdiepingen van de fabriekshallen. Iedereen online, met veel….allemaal tegelijk.

 

 


Geopend in 2019: Voor dit nieuwe gebouw kregen we van onze klant de opdracht om alle vertrekken te voorzien van wifi. De ruimtes bestaan uit individuele scheepscontainers die zijn omgetoverd tot kantoorruimte en hotelkamers. City Lab Hotel ligt in Groningen, op 3,3 km van het poppodium Simplon en op 3,1 km van de Martinitoren. Het is gebouwd op het voormalige terrein van de SuikerUnie.

Iedere kamer van het hotel beschikt over een eigen aan zichzelf “toegewijde” draadloze internetverbinding waarmee men zeker, betrouwbaar en veilig is.

 

 

 


 

 

Voor deze installatiespecialist hebben we binnen een kort tijdsbestek een groot te openen restaurant voorzien van IT-netwerk. Hier hebben wij onze expertise losgelaten op een WiFi-netwerk met meerdere segmenten. Een netwerk voor gasten en bezoekers, één voor de bediening en ook voor kantoorwerkzaamheden kan draadloos verbonden worden. Op een logische manier ingedeeld en gescheiden. Mooie opdracht.

 


 

 

 

Wanneer je naar Kadepop gaat, weet je zeker dat je verrast wordt door gevestigde namen en (opkomend) internationaal talent. Behalve de vette acts vind je er een mix van creativiteit, cultuur, entertainment en food in een stoer jasje op een te gekke plek: de Suiker. Wij mochten hier de netwerkfaciliteiten regelen om het digitale verkeer mogelijk te maken. Zodat kassa’s, displays en wifi-verbindingen op dit deel van het kadeterrein allemaal (samen)werken en er op dit gebied geen verrassingen zijn.

 

 

 


 

Geopend in het begin van 2019. Voor YIP Asian B & R hebben wij het hele traject van offerte t/m de oplevering van een dekkend wifi-netwerk afgerond. Met veel succes. Een netwerk voor gasten en bezoekers, één voor de bediening en ook voor kantoorwerkzaamheden kan draadloos verbonden worden. Op een logische manier ingedeeld en gescheiden. In de Euroborg kunt je nu in stijl genieten van verfijnd Aziatisch eten…. en tussendoor internetten wanneer je wilt.

 

 

 


 

 

ZZOEFFFF… Het leggen van een bekabelde structuur paste niet in het schema, dus bleef de optie over om door de lucht te gaan. Op het terrein aan de voormalige SuikerUnie in Groningen hebben wij een straalverbinding gerealiseerd. Voor de wifi-voorziening van 250 containerwoningen. De verbinding wordt 24/7 gemonitord t.b.v. de continuïteit.

 

 


 

Dit gerenommeerde sushirestaurant en bar in het centrum van de Groningen wilde een veilige betrouwbare wifi-voorziening voor de klanten. En dat is natuurlijk het mooist wanneer je als bezoeker welkom wordt geheten op de hotspot. Wij installeerden hier een wifi-systeem waarbij je via een eenvoudig aanmeldschermpje verbindt met het internet. Zoals u misschien ook wel eens heeft gezien in hotels. Betrouwbaar, gemakkelijk en presentabel. En natuurlijk wireless dekking over het hele oppervlak van dit ruime restaurant.

 

 


 

Bij een groeiende organisatie hoort een groter netwerk. Zo óók dat van DUNK. Deze uitzender en detacheerder breidde uit naar een kantoor met verschillende afdelingen. Elke met zijn eigen groep mensen en functie. Wij zorgden voor een veilig wifi-netwerk. Hierbij zijn de afdelingen op een logische manier van elkaar gescheiden zijn. Op deze manier kunnen personeelsleden, gasten en andere klanten moeiteloos online zijn. Zo werkt het geheel soepel en veilig. Op een wijze die bij een professionele organisatie hoort. Het hele wifi-systeem wordt bovendien door ons beheerd in onze eigen cloud.

 


 

 

 

Een tandarts moet snel bij patiëntengegevens kunnen en wijzigingen kunnen aanbrengen. Dus goede computersystemen die online kunnen zijn onmisbaar. Wij zijn in de buurt en staan stand-by om alle problemen die zich mochten voordoen in de kortst mogelijke tijd op te lossen. Naast een revisie om de systemen sneller te laten werken hebben we ook een adviserende rol voor de aanschaf van de juiste hardware.

 


 

Deze scooterdealer en -reparateur heeft het druk. Héél druk. Omdat het bedrijf bekend staat om zijn goede services en vakbekwaamheid. Oók hier heeft men computers en een netwerk om alle werkzaamheden goed te kunnen doen. Moderne tweewielers worden met digitale middelen uitgelezen. Daarvoor moet men online kunnen. Daar zorgen we van ITfixe voor. Ook doen we periodiek beheer voor de onderneming. We zijn vraagbaak en aanspreekpunt bij alle ICT-matige vraagstukken.

Wij hebben hier een wifi-netwerk geïnstalleerd dat voldoet aan de eisen van nu. Het heeft een optimaal bereik door de hele zaak. Daarbij beheren wij het wifi-netwerk van onze klanten in onze eigen cloud.

 


 

 

Onze klanten zijn helemaal klaar met die ..SH#T.. WiFi en het moet nu gewoon goed!! Kun je ons helpen? ..Natuurlijk!  In een groot studentenhuis, midden in de stad konden11bewoners niet meer op internet. Best een ramp als je onderzoek aan het doen bent.. en je scriptie toch écht op tijd af moet. Daarom hebben we het hele bedrade en draadloze netwerk nagelopen. Defecten zijn verholpen en hardwarecomponenten vervangen om alles weer in de lucht te krijgen. Het beheer hebben we overgenomen in onze cloudomgeving.

 


 

…. Ja goedendag, …met [eigenaar studentenpand] …luister.. ik heb 12 studenten wonen in een huis met 3 verdiepingen en een kelder. De wifi werkt gewoon niet goed. Ze willen niet alleen Netflix kijken, maar ook tegelijk andere dingen op internet kunnen doen… Dat gaat vervolgens mis. Kunnen jullie dat verhelpen?

…..Graag!  We komen langs om de situatie te bekijken en stellen een plan & offerte op. Deze opdrachten zijn doorgaans in één dag gerealiseerd. Het netwerk wordt voor updates en technische staat beheerd in onze eigen cloudomgeving.

 


 

Als je lekker relaxed achterover hangt met de voetjes op tafel dan wil je óók wel online zijn. Dat kan..want in het LUI huiskamercafé is goede wifi. Hier zijn de jongens van ITfixe aan de slag geweest om ervoor te zorgen dat je zonder gedoe kunt verbinden op het netwerk. Nét als in restaurants van grote ketens of hotels klik je door een schermpje om online te gaan. Géén social logins of formulieren invullen…gewoon niet te moeilijk. Wél veilig. Geïnstalleerd en beheerd in onze cloudomgeving.

 

 


CONTACT