mei 9, 2023

Computerhulp aan huis

Herinstallatie van Windows

Met het maken van backups en terugzetten van uw bestanden en mail. Gratis een security check om bij te zijn met de laatste softwareversies. Weer veilig online. Uw systeem is weer “fris” zonder oude fouten en gebreken.

Emailhulp

Het instellen & overzetten van email is vaak lastig. Wanneer u hulp nodig heeft stellen wij Outlook, Mozilla Thunderbird, Windows Mail óf eM Email Client voor u in.

WiFi-hulp

Geen verbinding, wifi valt uit. Slecht wireless bereik, uw wifi router instellen of versterker. Problemen met mesh wifi. Uw wifi monteur aan huis. Netwerk stekkers, internetkabel of netwerkkabel monteren.

Internet installatie /-problemen

U heeft problemen met internet of de verbinding hapert. U heeft een nieuwe modem ontvangen, maar u krijgt deze niet geïnstalleerd? Dan zijn wij uw monteur aan huis om u verder te helpen.

Computerhulp aan huis

Uw computer gechecked thuis: Alle hulp thuis wanneer mogelijk en anders via haal- en brengservice. Of als u gewoon vragen heeft over het gebruik van pc, tablet, laptop of telefoon. Het installeren van software opschonen (malware e.d.) van uw pc, laptop.

Computerservice & APK

Uw pc op meer dan 20 punten nagekeken waardoor u veilig & vlot kunt computeren. Securitychecks en updates om weer volledig bij te zijn. Periodiek onderhoud voorkomt problemen.


Download HIER onze algemene voorwaarden

 

Uw computer doet raar? Windows start niet,…is traag…of u heeft problemen met WiFi ?
Wij lossen uw computerproblemen op zodat u weer verder kunt werken. computerhulp aan huis Email hulp
Het instellen & overzetten van email is vaak lastig. Wanneer u hulp nodig heeft stellen wij Outlook, Mozilla Thunderbird, Windows Mail óf eM Email Client voor u in. Herinstallatie van Windows
Met het maken van backups en terugzetten van uw bestanden en mail. Gratis een security check om bij te zijn met de laatste softwareversies. Weer veilig online. Uw systeem is weer “fris” zonder oude fouten en gebreken.  Computerservice en APK Uw pc op meer dan 20 punten nagekeken waardoor u veilig & vlot kunt computeren.Securitychecks en updates om weer volledig bij te zijn. Periodiek onderhoud voorkomt problemen. Computerhulp aan huis: Uw computer gechecked thuis: reparaties thuis wanneer mogelijk en anders via haal- en brengservice. Of als u gewoon vragen heeft over het gebruik van pc, tablet, laptop of telefoon. Het opschonen (malware e.d.) van uw pc, laptop.
Internet installatie /-problemen U heeft problemen met internet of de verbinding hapert. U heeft een nieuwe modem ontvangen, maar u krijgt deze niet geïnstalleerd?  Dan zijn wij uw monteur aan huis om u verder te helpen. WiFi-hulp Geen verbinding, wifi valt uit. Slecht wireless bereik, uw wifi router instellen of versterker. Apparaten veilig aan de wifi-router koppelen. Uw wifi monteur aan huis. Netwerk stekkers, internetkabel of netwerkkabel monteren. In & om Groningen. Harde schijf of SSD installeren: Een Solid State Drive (SSD) installeren. Dus u wilt een snelle schijf in uw pc of laptop. Hiermee start Windows sneller op en is uw pc vlotter in gebruik. Desgewenst zetten wij ook uw data over. Data recovery: Uw computer start niet meer op of de externe harde schijf is niet meer in Windows te vinden? Dan kunnen wij vaak uw foto’s, documenten etc. van de schijf recoveren. Oók een kapotte USB-schijf / USB-stick is vaak te repareren. No cure no pay principe.Uw computer- en netwerkmonteur aan huis.

 

Contact
close slider
Call Now Button