augustus 21, 2018

Professioneel WiFi Groningen

Professioneel WiFi Access point

Een wifi versterker of wifi repeater in het stopcontact gestoken, maar nog altijd slechte of wegvallende verbindingen? Op de zaak wilt u wifi over het hele restaurant, kantoor, sporthal of welke ruimte dan ook? Of u nou problemen heeft met de draadloze verbindingen in huis of in uw bedrijf. Wij hebben de ervaring om de juiste oplossing te bieden voor elke ruimte waar wifi dekking moet zijn.

Door het plaatsen van meerdere professionele wifi access points zijn grote oppervlakken te voorzien van draadloze dekking en internettoegang. Omdat er voor een kantoor aan huis minder hardware en installatie nodig zijn dan voor een restaurant is het kostenverloop ook van klein naar groter.

U zoekt wifi voor in uw hele huis, uw kantoor, restaurant, winkel, camping, magazijn of andere (grote) ruimtes?

Wifi voor studentenhuizen; wij hebben voor meerdere studentenpanden wifi-oplossingen gerealiseerd. Het is waar we ons wireless specialisme begonnen zijn.

Wij leveren de beste wifi dekking met onze professionele oplossingen.

Onze wifi systemen zijn van klein tot groot schaalbaar waardoor er adequate dekking en snelheid voor elke ruimte mogelijk is.

De dualband wifi-punten die wij plaatsen zenden de 2,4 Ghz band + 5 Ghz band uit waardoor oudere en nieuwere apparaten beter werken.

Door de bekabeling gaat zowel data als stroom, dus de wifi-punten zijn op bijna elke plek zonder stopcontact te plaatsen.

De apparatuur die wij plaatsen is energiezuinig. Per wifi-punt 6,5 Watt. Een installatie van een router/firewall (bedrijven) vraagt ≤ 20 Watt.

Een professionele wifi voorziening inclusief een accesspoint en installatie is al mogelijk vanaf € 250.

Ook een heel terrein voorzien wij van geweldig veilige, stabiele dekkende wifi-verbindingen;


   0630167615

   itfixe@outlook.com

 


SOCIAL WIFI HOTSPOT

 

Itfixe levert Social WiFi:  Gratis Wi-Fi voor uw klanten. Wij regelen uw stabiele WiFi-netwerk dat geschikt is voor twee tot zelfs honderden gasten tegelijk. Om gasten gratis gebruik te laten maken van uw social wifi hotspot kunt u ze laten ‘inchecken’ op uw locatie / bij uw bedrijf. Inchecken door middel van o.a.  Facebook inloggen of via  Instagram,  email of  formulier. Dit posten gasten dan direct naar hun social stream en dat is dus weer leuke reclame voor uw bedrijf!

Inchecken op een social wifi hotspot kan o.a. via:

Facebook

Instagram

Google

SMS

Wachtwoord

of formulier


Via het beheersysteem is voor u inzichtelijk welke gasten ingelogd zijn (geweest) waarna zij benaderd kunnen worden

via social advertisement, e-mail, telefoon, adres, etc. voor gerichte marketing.

Professioneel WiFi Groningen

 


   0630167615

   itfixe@outlook.com