augustus 20, 2018

Over ITfixe & werkwijze

 

Itfixe is een eenmansbedrijf dat computer- en netwerkoplossingen biedt aan particulieren en organisaties in het MKB.

Het is opgericht en uitgevoerd door J. Vooijs
Hij is systeembeheerder en heeft na het werken in verschillende organisaties een eigen dienst opgericht. In zijn werkveld heeft hij veel ervaring opgedaan in het beheren van computers, servers en werkplekken. Nu komt hij bij u thuis om alle problemen die u heeft met uw pc of netwerk op te lossen. Of naar uw organisatie. Voor projectmatige opdrachten wordt samengewerkt met J. Langbroek

Vóórdat ik bij u aan mijn werk begin geef ik u desgewenst eerst een raming van de benodigde werktijd en te maken kosten. Zo weet u waar u op mag rekenen. Goede en professionele hulp moet in verhouding staan tot huidige waarde en te verwachten duurzaamheid. Mocht het totaal toch hoger uitpakken dan beraamd dan informeer ik u eerst om te overleggen. Zo komt u niet onverwacht voor hoge kosten te staan.

Kosten voor materialen komen op het uurloon. Als u apparatuur nodig heeft dat nu niet voorradig is dan schaf ik het desgewenst voor u aan. U ontvangt hiervoor eerst een voorfactuur. Ik kijk hier altijd naar de beste waarde voor de aanschafprijs. Wel zo overzichtelijk en makkelijk want ik rijd of surf voor u naar de groot-/detailhandel. Tenslotte kunt u de kosten die u maakt bij Itfixe kunt u met PIN betalen.

Hulp bij computer-/ wifi problemen bieden wij in onder andere:
Beijum, Lewenborg, Appingedam, Loppersum, Bedum, Ten Post, Ten Boer, Stedum, Wirdum, Garmerwolde, Ezinge, Thesinge, Engelbert, Garmerwolde, Garnwerd, Harkstede, Schildwolde, Sauwerd, Slochteren, Aduard, Haren, Eelderwolde, Onnen, Peize, Paterswolde, Zuidhorn en natuurlijk Groningen stad.

ITfixe is ingeschreven onder KvK. nr. 63199335
Deze website is gemaakt in WordPress door J. Vooijs & E. Deurman